O nama....

Autoškola GORICA-STOP osposobljava vozače od 1991 godine te se u tom periodu kao prva privatna autoškola u gradu Velika Gorica nametnula kao jedna od vodećih autoškola u Velikoj Gorici u pogledu kvalitete, stručnosti i ponude.


U autoškoli GORICA-STOP polaznici svakodnevno uspješno završavaju tečaj uz vrhunskog predavača i iskusne i pouzdane instruktore vožnje što je garancije naše kvalitete kroz godine rada.

 

Naša vizija je polazniku ponuditi vrhunsku kvalitetu po pristupačnoj cijeni.  Polaznik je najvažniji te se rad temalji na svakodnevnoj suradnji i razumijevanju svih potreba i zahtjeva naših polaznika.


Autoškola GORICA-STOP posluje na lokaciji Slavka Kolara 1. u Velikoj Gorici što ju čini jednom od najpristupačnijih autoškola Grada Velika Gorica radi prometne povezanosti i smještenosti u samom centru grada.

   

Osposobljavamo  kandidate za vozače A,A1,A2 i B, kategorije vozila.

Nastavu iz Prometnih propisa izvodi visokobrazovani stručnjak i vještak  prometne struke s višegodišnjim iskustvom u predavanjima. Za nastavu iz upravljanja vozilom osigurali smo dugogodišnje iskusne i obrazovane stručnjake  s voznim parkom s više od 5 novih vozila različitih kategorija koja su opremljena najnovijim sustavima aktivne i pasivne sigurnosti te su upravo veličinom prilagođena polaznicima za najlakše i najjednostavnije učenje i polaganje vozačkog ispita.